Начало
Магазин
Любими0

 

 

 

Нашата компания

Фирма “Караджов Инвест” ЕООД e българска търговска фирма, основана през 2015 г. с седалище гр.Кърджали. Ние  сме малък и амбициозен екип, предлагаме на своите  клиенти перфектно търговско обслужване, качествени и доказани продукти и услуги.


От създаването си фирмата работим, защитавайки своя девиз: “Качество Коректност и Точност”.
Стремим се да бъдем един стабилен партньор на които винаги може да се разчита Ние прилагаме индивидуален подход към всеки клиент и се опитваме да открием най-резултатните решения съобразно неговите конкретни нужди.

Мисия

Нашата мисия е да предлагаме професионални продукти и решения, както и да се развиваме като надежден партньор на нашите клиенти, който пренася иновативни продукти от световния пазар, предлагайки цялостни, ефективни и работещи решения. За нас не е достатъчно да бъдем успешни – искаме да бъдем компания, която оставя своя положителен отпечатък в бизнеса в страната. Ние се стремим към взаимно доверие и качество на предлаганите продукти, към устойчивост и развитие, постигнати чрез прецизност и високи резултати в работата. Ето защо, ние работим с качествени материали, съвременни технологии и поддържаме висока степен на организация и качество на работа.

Визия

Продължаваме да  изграждаме и поддържаме репутация на доверен партньор като се стремим да  предлагаме по-добри продукти на по-добри цени. Поддържаме отговорно най-високите стандарти в целия процес на нашия бизнес модел. Ние сме екип от хора с богат професионален опит, отдадени на качеството. Фокусирани сме върху удовлетвореността  на
клиентите и потребителите.

Мнения на наши клиенти

Вече ви разказахме за нас, показахме ви примери и ви убеждавахме, че можете да ни се доверите. Сега отстъпваме думата на нашите клиенти.

Коректни

Винаги готови да отговорим на вашите въпроси, обадете ни се още сега.

Back to Top
Продукта беше добавен към количката