Нашата компания

Фирма “Караджов Инвест” ЕООД e българска търговска фирма, основана през 2015 г. с седалище гр.Кърджали. Ние  сме малък и амбициозен екип, предлагаме на своите  клиенти перфектно търговско обслужване, качествени и доказани продукти и услуги.


От създаването си фирмата работим, защитавайки своя девиз: “Качество Коректност и Точност”.
Стремим се да бъдем един стабилен партньор на които винаги може да се разчита Ние прилагаме индивидуален подход към всеки клиент и се опитваме да открием най-резултатните решения съобразно неговите конкретни нужди.

Мисия

Нашата мисия е да предлагаме професионални продукти и решения, както и да се развиваме като надежден партньор на нашите клиенти, който пренася иновативни продукти от световния пазар, предлагайки цялостни, ефективни и работещи решения. За нас не е достатъчно да бъдем успешни – искаме да бъдем компания, която оставя своя положителен отпечатък в бизнеса в страната. Ние се стремим към взаимно доверие и качество на предлаганите продукти, към устойчивост и развитие, постигнати чрез прецизност и високи резултати в работата. Ето защо, ние работим с качествени материали, съвременни технологии и поддържаме висока степен на организация и качество на работа.

Визия

Продължаваме да  изграждаме и поддържаме репутация на доверен партньор като се стремим да  предлагаме по-добри продукти на по-добри цени. Поддържаме отговорно най-високите стандарти в целия процес на нашия бизнес модел. Ние сме екип от хора с богат професионален опит, отдадени на качеството. Фокусирани сме върху удовлетвореността  на
клиентите и потребителите.

Мнения на наши клиенти

Вече ви разказахме за нас, показахме ви примери и ви убеждавахме, че можете да ни се доверите. Сега отстъпваме думата на нашите клиенти.

Коректни

Винаги готови да отговорим на вашите въпроси, обадете ни се още сега.