Начало
Магазин
Любими0

 

 

 

Моля, прочетете и попълнете внимателно. Онлайн магазин CopyOffice.bg дава възможност за връщане на закупеният/те продукт/и в 14 дневен срок от датата на получаване на Вашата поръчка.

Условия на връщане:

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

Запазен добър търговски вид – оригиналната опаковка не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. Стоката не трябва да е употребявана, надраскана, огъната, напукана.

Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба и/или сглобяване, и не е облепвана със стикери.

Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.
При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва.

Процедура за връщане или размяна.

Изпратете пратката отговаряща на условията за връщане на адрес:

Град Кърджали, жк. Възрожденци ,ул. Христо Ботев №43 – КОПИ ОФИС, „, тел. 0878744208.

Пратката задължително трябва да бъде придружена от настоящата бланка за връщане като се попълнят данните , посочени по долу. Ако Ви е по-удобно, можете да попълните бланката и да ни я изпратите на имейл sales@copyoffice.bg, като това трябва да стане преди да изпратите пратката към нас.

Моля да ни информирате предварително на имейл sales@copyoffice.bg като ни изпратите Банкова сметка (IBAN, титуляр по сметка), по която да бъде преведена дължимата сума.
В пратката задължително изпратете освен продукта, който връщате и документите за покупка,получени от магазина формуляр за връщане на стока на хартиен носител.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА

Възстановяване на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна в нейната цялост ! Възстановяване на сумата става по Банков път в рамките не по-късно от 14 работни дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото да се откаже от стоката, съгласно чл.55, ал.6 от Закона за защита на потребителите.

Пратки, изпратени за плащане с наложен платеж, за плащане в брой при получаване и за наша сметка – няма да бъдат приемани !!

РЕКЛАМАЦИЯ
Имате право да предявите рекламация за количествени и качествени несъответствия до 24 часа от получаване на стоката.
Можете да върнете закупените продукти до 14 дни след получаването им при следните условия:
Продуктът е във безупречен търговски вид;
Запазена е оригиналната опаковка, която не е скъсана;
Продуктът не е счупен надраскан или многократно използван;

чрез попълване на формата за ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ
Рекламация свързана с търговска гаранция се удовлетворява съгласно условията, посочени в гаранционната карта на съответната стока.

Рекламация на артикули с търговска гаранция, за които не е предвидено издаване на гаранционни карти, се предявяват чрез попълване на формата за рекламация.

Нашето становище и предложение за уреждане на рекламацията ще получите в законоустановения срок.


    Back to Top
    Продукта беше добавен към количката